Kırıkkaleli Kıbrıs Gazisine son görev!

Kırıkkaleli Kıbrıs Gazisine son görev!
 Muhabir
Kırıkkale’nin ve Ahılı Köyünün tanınmış simaları arasında yer alan Foto Kral Stüdyosu sahibi, aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan Yusuf Tanrıverdi düzenlenen tören sonrası dualar eşliğinde uğurlandı.

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Kırıkkale’nin Ahılı Köyünün tanınmış eşrafları arasında yer alan merhum Celal Tanrıverdi’nin oğlu, Eyüphan ve Fahri Tanrıverdi’nin babaları, Foto Kral Fotoğraf Stüdyosu sahibi, aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan Yusuf Tanrıverdi hayatını kaybetti. Merhum Tanrıverdi, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü. Merhum Tanrıverdi, Ahılı Köyü Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi.

kirikkaleli-kibris-gazisine-son-gorev-jpg2.jpg

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Vali Mehmet Makas, Kıbrıs Gazisi Yusuf Tanrıverdi’nin cenaze törenine katıldı.

Ahılı Köyü Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan merhuma Allah’tan rahmet dileyen Vali Makas, merhumun yakınlarına sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

kirikkaleli-kibris-gazisine-son-gorev-jpg3.jpg

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze törenine katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Ahıllı köyümüzden, kahraman Kıbrıs Harekatı Gazimiz Yusuf Tanrıverdi’nin cenaze merasimine katılarak taziyelerimizi ilettik. Merhum Gazimiz Yusuf amcamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu vatan, gazilerimizin ve şehitlerimizin fedakârlığına minnettar” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.