Kırıkkaleli öğrenciler Portekiz’de eğitim aldı

Kırıkkaleli öğrenciler Portekiz’de eğitim aldı
 Haber Merkezi
Kırıkkale TOKİ Şehit Nazır Elitok İlkokulu yönetici ve öğretmenlerinden oluşan 5 kişilik bir ekip, "Dijital Dünya Dijital Okulum" adlı Erasmus projesi kapsamında Portekiz'de gerçekleştirilen bir dizi eğitim faaliyetine katıldı.

DERİNLEMESİNE EĞİTİMLER ALDILAR

Yapay zeka, kodlama, Web 2.0 ve Web 3.0 programları gibi dijital teknolojilere odaklanarak modern eğitim yaklaşımlarını deneyimleyen öğretmenler yenilikçi eğitimi öğrendiler. Katılımcılar, Portekiz'de ki eğitim programları boyunca önemli bilgi ve deneyimler edindiler. Yapay zeka, kodlama ve dijital dünyanın gelişen trendleri gibi konular hakkında derinlemesine eğitimler aldılar.

EĞİTİM ÖĞRETİM İÇİN YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Ayrıca, Web 2.0 ve Web 3.0 uygulamalarıyla ilgili yeni yöntemler ve teknikler öğrenerek sınıf içi ve sınıf dışı eğitim ortamlarını daha etkili hale getirme konusunda fikir sahibi oldular. Okul Müdürü Mustafa Veske, bu eğitimlerin kendilerine büyük bir tecrübe kazandırdığını ve bundan sonra eğitim-öğretim faaliyetlerini bu yeni bilgi ve deneyimleriyle daha etkin bir şekilde planlayacaklarını belirtti. Proje koordinatörü Ali Korhan ise elde ettikleri bilgi ve becerileri, öğrencilerine daha yenilikçi ve ilgi çekici bir öğrenme ortamı sunmak için kullanacaklarını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.