Kırıkkale’nin altyapısı yenileniyor

Kırıkkale’nin altyapısı yenileniyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde altyapı sistemini güçlendirmek amacıyla altyapı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

VANA DEĞİŞİMLERİ YAPILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehirdeki çeşitli noktalarda altyapı sorunlarını çözmek için büyük bir özveriyle çalışıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, Etiler Mahallesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Önal, bu kapsamda Etiler Mahallesi’nde 3 ayrı noktada eş zamanlı olarak 8 adet vana değişim operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu.

kirikkalenin-altyapisi-yenileniyor-jpg3.jpg

SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

Çalışmaların, Kırıkkale halkının daha sağlıklı ve güvenli bir altyapıya sahip olabilmesi için önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Önal, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde altyapı sisteminin her geçen gün daha da güçlendiğini ifade etti.

kirikkalenin-altyapisi-yenileniyor-jpg2.jpg

Başkan Önal, “Tüm çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, bu çalışmaların Kırıkkale’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Altyapı yenileme çalışmaları, şehrin farklı bölgelerinde belirli periyotlarla devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.