Kırıkkale’nin eğitim çalışmaları görüşüldü

Kırıkkale’nin eğitim çalışmaları görüşüldü
 Haber Merkezi
Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, kurumun yöneticileriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi. Yöneticilerden brifing alan Aydın, eğitim öğretime dair değerlendirmelerde bulundu.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Yeni eğitim ve öğretim dönemi kapsamında Kırıkkale’de gereli çalışmalar yapılıyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılacak ve yapılan çalışmalar değerlendiriliyor. Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, kurumun yöneticileriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi. Kurumun tüm hizmet birimleriyle ilgili yöneticilerden brifing alan Aydın, eğitim öğretime dair değerlendirmelerde bulundu. Müdür Aydın, “Kaliteli bir eğitim bütün çocuklarımızın hakkıdır. Bu konuda bütün eksikliklerimizi ve talepleri yerine getirerek yeni döneme hazırlanıyoruz” dedi.


BAŞARI SEVİYESİNİ DAHA ÜSTLERE ÇIKARATACAĞIZ

Kırıkkale merkez, ilçe, kasaba ve köyleri için her alanda eğitimi değerlendirdiklerini vurgulayan Aydın, “Yeni dönemde projelerimizle farklılıklar oluşturmak istiyoruz. İnşallah her geçen yıl şehrimizin başarı seviyesini daha üstlere çıkartarak, Türkiye genelinde şehrimizi daha ön plana çıkartmayı hedefliyoruz. Okullarımızın sorunlarını çözmek, eğitimcilerimizin taleplerine çözüm bulmak amacıyla elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.