Kırıkkale’nin ekonomi projeleri görüşüldü

Kırıkkale’nin ekonomi projeleri görüşüldü
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ekonomik alanda Kırıkkale için yapılacak çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, üretim gücü ve istihdam hakkında fikir alışverişi yapıldı.

ÜRETİM GÜCÜ PROJELERİ

Kırıkkale’nin her alanda yatırım alabilmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik'i ziyaret etti. Ekonomik alanda Kırıkkale için yapılacak çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, üretim gücü ve istihdam hakkında fikir alışverişi yapıldı.

basliksiz-1-001.jpg

YARINLARA IŞIK TUTACAĞIZ

Önal, “Şehrimizin üretim gücü ve istihdamı hakkında istişarede bulunduk. Şehrimizin her alanda en iyi yatırımı alması için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Kırıkkale için yapacağımız her bir çalışmada şehrimizin yarınlarına ışık tutacağız. Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırıkkale Belediyesi olarak ortak çalışmalarda gereken desteği sağlamak için elimizi taşın altına koyacağız. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkürler ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.