Kırıkkale’nin göğüsünü kabarttı

Kırıkkale’nin göğüsünü kabarttı
 Muhabir
Kırıkkaleli Bekir Muhammed Uyumaz, küçük yaşına rağmen Kick Boks dalında sergilediği başarılarla dikkatleri üzerine çekiyor. Van’da ailesiyle birlikte yaşayan Bekir Muhammed Uyumaz, son olarak düzenlenen Kick Boks müsabakasında Van il birincisi oldu.

KIRIKKALLE’NİN GÖĞSÜNÜ KABARTTI

Van’ın Başkale ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan ve uzun yıllar Kick Boks sporuna merak salan Bekir Muhammed Uyumaz, küçük yaşına rağmen aldığı başarılarda dikkatleri üzerine çekiyor. 11 yaşındaki genç sporcu Uyumaz, son olarak Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 47 kilogramda Van İl birincisi oldu. Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan minik eldiven Uyumaz, Kırıkkaleli hemşehrilerinin de göğsünü kabarttı.

kirikkallenin-gogsunu-kabartti.jpg

ANTRENMANLARINI EKSİKSİZ KATILIYOR

Babası Samet Uyumaz ve annesi Ebru Uyumaz’ın büyük destek sağladığı Bekir Muhammed Uyumaz, 300 kilometre uzaklıkta bulunan Başkale ilçesinden Van’a giderek antrenmanlarını eksiksiz şekilde yerine getiriyor. Ailesinin büyük destek olduğu Uyumaz, gelecekte önemli başarılara imza atacağını bir kez daha göstermiş oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

5 yaşında Kırıkkale’de Kick Boks spor branşına başlayan ve son 2 yıldır Muaythai sporuna da ilgi duyan Uyumaz, milli takım antrenörü Sinan Ağlar tarafından eğitimini alıyor. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonada il birincisi olan ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Uyumaz, “Bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim. İnşallah ileride daha büyük başarılara imza atacağım. Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etmek istiyorum” dedi.

turkiye-sampiyonasina-katilacak.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.