Kırıkkale’nin güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı

Kırıkkale’nin güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında, ilin huzur ve güvenliği için alınan tedbirlerin ele alındığı İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi.

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Barış Cücen, son asayiş olayları ve alınan güvenlik tedbirleri hakkında Vali Makas'a bilgi sundular. Toplantıda alınan kararlar: Suç ve suçlularla mücadelede daha etkin olunması için çalışmaların aralıksız sürdürülmesi. Trafik güvenliğinin sağlanması için denetimlerin sıklaştırılması. Uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla devam edilmesi.

EKİPLER ORTAK ŞEKİLDE HAREKET EDİYOR

Asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmaların titizlikle yürütülmesi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik tedbirlerin artırılması.

Vali Makas'ın Açıklamaları: Vali Mehmet Makas, Kırıkkale'nin huzurlu ve güvenli bir şehir olması için tüm kurumların ve vatandaşların birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

HUZUR VE GÜVEN ORTAMI SAĞLIYORUZ

Makas, şunları söyledi: "Kırıkkale'de huzur ve güven ortamını korumak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Suçlulara göz açtırmayacağız ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için her türlü tedbiri alacağız. Vatandaşlarımızdan da herhangi bir olumsuzluk gördüklerinde 112 Acil Servis Hattı'nı aramalarını rica ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.