Kırıkkale’ye Bocce şampiyonluğu

Kırıkkale’ye Bocce şampiyonluğu
 Muhabir
Türkiye Büyükler Raffa Şampiyonası Mersin'de sona erdi. Kırıkkale’yi temsilen yarışmalara katılan sporcular yarışmada şampiyon oldu.

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Mersin'de düzenlenen Türkiye Büyükler Raffa Şampiyonası sona erdi. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Toroslar Bocce Tesisi'nde düzenlenen şampiyonaya Kırıkkale dahil 20 ilden 153 sporcu katıldı. Erkekler ile kadınlarda geleneksel, takımlar ve altın nokta kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyonda, dereceye giren sporculara törenle ödülleri verildi. Törene, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Asbaşkanı Faik Kapsız da katıldı.

kirikkaleye-bocce-sampiyonlugu11.jpg

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Kırıkkale’yi temsilen yarışmalara katılan Erdal Kantemir ve Görkem Suluhan erkek takımlar şampiyonu oldu. Sevilay Gezli ise üçüncü oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, her alanda başarı elde etmek için gereken mücadeleyi sergilediklerini dile getirdi. Gençleri spora sevdirmek amacıyla mücadele verdiklerini dile getiren Güneş, “Kırıkkale’nin spor alanında başarısını daha üst seviyelere çıkartmanın çaba ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.