Kızılay’dan rengarenk kandil programı

Kızılay’dan rengarenk kandil programı
 Muhabir
Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza atan Kızılay Şubesi, Mevlid Kandili nedeniyle anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Kandil gecesinde Roman vatandaşları getiren anlamlı bir etkinlik yapıldı.

HEP BİRLİKTE DUA ETTİLER

Kırıkkale Kızılay Şubesi, Mevlid Kandili münasebetiyle Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Şube Başkanı Mustafa İşler, düzenlenen program hakkında yaptığı açıklamada, etkinliğin manevi bir şölen havasında geçtiğini belirtti. Her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan İşler, ellerinden geldikçe bu etkinlikleri sürdürmeyi düşündüklerini vurguladı.

kandil1.jpg

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Birlik ve beraberlik içerisinde Mevlid Kandilini en iyi şekilde idrak ettiklerini ifade eden İşler, “Kızılay olarak her alanda mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, günün anlam ve önemine dair sohbetler ve ilahi dinletileriyle devam etti. Etkinlikte Kızılay'ın Mobil Aşevi aracılığıyla nohutlu pilav ve su ikramı yapıldı. Misafirler, organizasyondan memnuniyetlerini dile getirerek Kızılay'a teşekkür etti.

kandil2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.