Köy köy gezerek sağlık kontrolü yapıyorlar

Köy köy gezerek sağlık kontrolü yapıyorlar
 Muhabir
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi mobil ekipleri, köy köy gezerek vatandaşlara sağlık kontrolü yapıyorlar. Ekipler, Karacalı ve Kazmaca Köylerinde ikamet eden vatandaşlara önemli bir mesaj verdi.

EGZERSİZ GİBİ KONULARDA BİLGİ VERDİ

"Güvenli Yaşa, Sağlıklı Yaşlan" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yaşlıların daha güvenli ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için bilgiler verildi. Etkinlik kapsamında; Bilgilendirme: Mobil ekipler, yaşlılara ev kazalarından korunma, kronik hastalıkların yönetimi, sağlıklı beslenme ve egzersiz gibi konularda bilgi verdi. Broşür Dağıtımı: 70. Yıl Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezinde açılan stantta "Güvenli Yaşa, Sağlıklı Yaşlan" temalı broşürler dağıtılarak, konu hakkında farkındalık oluşturuldu.

koy-koy-gezerek-saglik-kontrolu-yapiyorlar-1.jpg

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Yaşlılara Saygı Haftası'nın önemini vurgulayarak, "Yaşlılarımız, toplumumuzun değerli ve saygıdeğer üyeleridir. Onların yaşam kalitelerini yükseltmek ve sağlıklı bir şekilde yaşlanmalarını sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.