Kutsal emanetler herkesi duygulandırdı

Kutsal emanetler herkesi duygulandırdı
 Muhabir
Kırıkkale’de İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi’nde, Mevlid Kandili nedeniyle etkinlik düzenlendi. Kandil gecesinde hep birlikte dualar edildi, kutsal emanetler ziyaretçilerini duygulandırdı.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Mevlid Kandili nedeniyle Kırıkkale’de İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi’nde etkinlik düzenlendi. Kandil gecesinde hep birlikte dualar edildi, kutsal emanetler ziyaretçilerini duygulandırdı. İl Müftüsü Mustafa Topal, Mevlid Kandilini, kutsal emanetler ve Siyer-i Nebi Müzesinin de yer aldığı İslami değerler Külliyesinde kutladı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın da katıldığı programda Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve mevlid-şerif okundu.

kutsalemanetler2.jpg

TARİHİ BİR YOLCULUK YAPILDI

Kandil programının ardından Siyer-i Nebi Müzesi ziyaret edilerek, Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü olan mübarek günde, kutsal emanetler ve Siyer-i Nebiyi temsil eden maketler ile adeta asr-ı saadete kronolojik bir yolculuk yapıldı. İl Müftüsü Mustafa Topal, insanlığa önder ve örnek olan Peygamber efendimizi anlamaya vesile olan İslami Değerler Külliyesinin Kırıkkale halkına kazandırılmasına vesile olanlara teşekkür etti. Müftü Topal: “Mevlid Kandilinin ve Mevlid-i Nebi Haftanın peygamberimizi daha iyi tanımaya vesile olmasını yüze Allah’tan niyaz ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

kutsalemanetler3.jpg

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, Mevlid Kandilini hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Kırıkkale’de artık uğrak bir konum haline geldiklerini dile getiren Akyön, bütün vatandaşların bu müzeyi görmesini istedi. Herkesi buraya beklediklerini vurgulayan Akyön, “Birlik ve beraberlik içerisinde her alanda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.