Makas, tüketici hakem heyetiyle buluştu

Makas, tüketici hakem heyetiyle buluştu
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla Ticaret İl Müdürü Mehmet Demir, Tüketici Hakem Heyeti üyeleri ve raportörleri makamında kabul etti.

ORTAK ÇABA GÖSTERİLİYOR

Gerçekleşen ziyaret sırasında, Vali Makas, misafirleriyle bir süre sohbet ederek, tüketici hakları konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Makas, tüketici haklarının korunmasının önemine dikkat çekerek, bu alandaki tüm paydaşların ortak çaba göstermesi gerektiğini vurguladı.

TOPLUMSAL FARKINDALIK ARTIYOR

Ayrıca, Tüketici Hakem Heyeti ve raportörlerinin, vatandaşların haklarının savunulmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ticaret İl Müdürü Mehmet Demir ve diğer yetkililer, tüketici hakları konusunda yapılan bilinçlendirme faaliyetleri ve hukuki düzenlemeler hakkında Makas’a bilgi sundu. Dünya Tüketici Hakları Günü’nün, tüketicilerin hakları konusunda toplumsal farkındalığın artırılmasında önemli bir fırsat olduğuna değinildi. Vali Makas, ziyaretin sonunda, tüm katılımcılara teşekkür ederek, tüketicilerin haklarının korunmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.