Makas ve Pehlivanlı’dan Can’a ziyaret

Makas ve Pehlivanlı’dan Can’a ziyaret
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı ziyaret ettiler.

YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Kırıkkale’den gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kırıkkale için yapılacak her türlü projeler ve yatırımlar için girişimlerde bulunan Can, bu konular üzerinde istişarelerde bulunarak gerekli desteğin sağlanması noktasında elinden gelen çaba ve gayreti gösteriyor. Bu kapsamda Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı ziyaret ettiler.

makas2.jpg

DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Özel İdaresinin yatırım ve projelerine vermiş olduğu desteklerden ve nazik kabullerinden dolayı Ramazan Can'a teşekkür etti. AK Parti olarak her alanda çalışma yaptıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devletimiz ve milletimiz, ülkemiz için gereken gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a sundukları desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.