Merih Karayol’a müdürlük görevi

Merih Karayol’a müdürlük görevi
 Muhabir
Kırıkkale’nin tanınmış simaları arasında yer alan, belirli bir dönem Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Merih Karayol, Afyon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak atandı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPMIŞTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, il müdürleri kadrosunda önemli bir değişiklik gerçekleştirdi. Kırıkkale'nin tanınmış ismi Merih Karayol, Afyon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne atandı. Kırıkkale’nin tanınmış simaları arasında yer alan, belirli bir dönem Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Merih Karayol, Afyon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak atandı.

MERİH KARAYOL KİMDİR?

1971 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Merih Karayol, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, 1997 yılına kadar aynı üniversitede Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı. Daha sonra, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Yüksek Lisans programına ara vererek Türkmenistan'da Aşkabat Milli Müzesi projesinde aktif olarak yer aldı. Geçmişte Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Karayol, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı olarak da dikkat çekmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.