MHP’li kadınlara teşekkür yemeği 

MHP’li kadınlara teşekkür yemeği 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları, 14-28 Mayıs seçimlerinde büyük çaba ve özveri gösteren kadınlarla teşekkür yemeğinde buluştu.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
14-28 Mayıs seçimlerinde yoğun bir tempo sergileyen MHP’li kadınlar için Milletvekili Adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları tarafından teşekkür yemeği verildi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği yemekte kadınlar unutulmaz bir gün yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı teşekkür yemeğinde MHP’nin olmazsa olmazları arasında yer alan kadınlar, her zaman vatan ve millet sevdası alanında mücadelelerini sergileyeceklerini bir kez daha göstermiş oldu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Milletvekili adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları, “Geçmişte olduğu gibi her zaman devletimiz ve milletimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda 14-28 Mayıs Seçimlerinde Gecesini Gündüzüne Katarak Cumhur İttifakı Kazanmasında Büyük Rol Oynayan Nene Hatun Yürekli Zaferi Perçinleyen MHP’li Kadınlarımızla Teşekkür Yemeğinde Bir Araya Geldik Biz Her Zaman Biriz Beraberiz Sevdamız Türkiye Sevdamız Kırıkkale” dedi.

Haber: Sema Nur Çakmak (Stajyer)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.