Milletvekili Öztürk, en başarılı 7’nci vekil

Milletvekili Öztürk, en başarılı 7’nci vekil
 Haber Merkezi
Piar Araştırma Şirketi tarafından TBMM’nin en başarılı Milletvekillerini belirlemek üzere anket yapıldı. MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, yüzde 22 oranıyla en başarılı 10 milletvekili arasında 7'nci sırada yer aldı.

4 BİN 320 KATILIMCIYA SORULDU

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin en başarılı Milletvekillerinin belirlenmesi üzerine Piar Araştırma Şirketi tarafından anket yapıldı. 4 bin 320 katılımcı ile gerçekleştirilen ankette,

Meclis çalışmalarını, bölgesel çalışmalarını ve halkla iletişimini değerlendirdiğinizde, ilinizin en başarılı Milletvekili hangisidir? Sorusu vatandaşlara soruldu.

zturk-vatandas.jpg

10 MİLLETVEKİLİ LİSTEDE YER ALDI

İç Anadolu Bölgesine yönelik yapılan ankette kendi ilinde yüzde 20'nin üzerinde başarı oranı sağlayan 10 milletvekili yer aldı. Araştırma İç Anadolu Bölgesine bağlı 13 İl'de toplam 4 bin 320 katılımcı ile CATI yöntemiyle gerçekleştirildi. MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk yüzde 22,7 oranıyla en başarılı 10 milletvekili arasında 7'nci sırada yer aldı.

anket.jpg

KIRIKKALE’NİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kırıkkale için her alanda çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Öztürk, “Doğduğumuz, büyüdüğümüz topraklara en iyi yatırımın gelmesi ve sorunların çözümü amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde sağlamış olduğumuz bu yatırımlar, Kırıkkale’nin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesini sağlıyor. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de milletimizin ve Kırıkkale halkımızın her zaman yanındayız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.