Minibüsçüler sorunlarını Önal’a iletti

Minibüsçüler sorunlarını Önal’a iletti
 Haber Merkezi
Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gençer ve yönetimi, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Gençer, minibüs esnafının sorun ve taleplerini anlattı.

BÜYÜK SORUNLARLA MÜCADELE EDİYORUZ

Son günlerde yiyecekten içeceğe, akaryakıt ürünlerinden birçok ürüne yönelik yapılan zamlardan dolayı minibüs esnafı sorun yaşıyor. Yaşanılan bu sorun karşısında Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı İshak Gençer ve yönetimi, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Gençer, minibüs esnafının sorun ve taleplerini anlattı. Gençer, Kırıkkale’de minibüs esnafının ciddi sorunlarla mücadele ettiğini dile getirdi.

minibusculer-sorunlarini-onala-iletti-1.jpg

İNŞALLAH GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Gençer, “Bugünkü ziyaretimiz Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ a idi. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletip minibüsçü esnafının sorunlarını dile getirdik kendisinden çözüm noktasında istişarede bulunduk İlgi ve alakasından dolayı şahsım ve minibüsçü esnafı adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önal, “İnşallah minibüsçü esnaflarımız için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.