Minik Aras, erkekliğe ilk adımı attı

Minik Aras, erkekliğe ilk adımı attı
 Muhabir
Kırıkkale’nin medya sektörünün tanınmış simaları arasında yer alan Kadir Yahşi’nin oğlu Aras Kadir Yahşi, düzenlenen sünnet düğünü töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Törende, kamera ve objektiflere Yahşi ailesinin renkli görüntüleri yansıdı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Gazetekale İmtiyaz Sahibi ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile Berna Yahşi’nin oğlu Aras Kadir Yahşi, düzenlenen görkemli sünnet düğünü töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde baba Kadir Yahşi ile anne Berna Yahşi, bütün davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Düğün törenine katılan davetliler, minik Aras’ın damatlığını da görme temennisinde bulunarak, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

renkli-goruntuler-yasandi.jpg

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE SALONA GİRDİLER

Düğün töreninde anne Berna Yahşi, baba Kadir Yahşi ile çocukları Azra ve Aras, müzikler ve alkışlar eşliğinde salona giriş yaptı. Ses sanatçılarının birbirinden güzel seslendirdiği yöresel müzikler büyük alkış topladı. Nezih bir ortamda geçen sünnet töreninde davetliler minik Aras’a hediyeler takdim ederek, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

alkislar-esliginde-salona-girdiler.jpg

MUTLULUK DOLU GÖRÜNTÜLER

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Yahşi ailesini yalnız bırakmazken, davetliler son derece mutlu olduklarını nezih bir ortam ve hizmetten memnun kaldıklarını belirtti.

Baba Kadir Yahşi ve anne Berna Yahşi’nin oğulları Aras için fedakârlıktan kaçınmadığı sünnet töreninde, objektiflere ve kameralara da mutluluk dolu görüntüler yansıdı.

mutluluk-dolu-goruntuler.jpg

YAHŞİ AİLESİNDEN HERKESE TEŞEKKÜR

Sünnet törenine katılan ve tören boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Kadir Yahşi, son derece mutlu olduğunu, oğlu Aras’ın mürüvvetini de görme dileğinde bulundu. Daha sonra davetliler, Yahşi ailesine hayırlı olsun dileklerini iletirken, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

yahsi-ailesinden-herkese-tesekkur.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.