Minik öğrencilerden anlamlı hediye

Minik öğrencilerden anlamlı hediye
 Haber Merkezi
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, İlköğretim Haftası kapsamında okul ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında minik öğrenciler tarafından Aydın’a manevi bir hediye verildi.

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çelebi İlçesi İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Aydın, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti öğrencilerle bir süre sohbet ederek başarılar diledi. Aydın’a İlçe Millî Eğitim Müdürü Uğur Erdem ve Şube Müdürü Metin Demir eşlik etti. Aydın, “Minik öğrencilerimizin en anlamlı hediyesi bizleri çok sevindirdi. Türkiye'nin eğitim sistemini 21. yüzyılın gereksinimlerine uyarlamayı amaçlayan bu yenilikçi model, öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimseyerek, bireysel yeteneklerinin keşfedilmesi ve geliştirilmesine öncelik vermektedir.”

TEMEL BİR HAK OLARAK GÖRÜLÜYOR

“Teknoloji entegrasyonu, dijital okuryazarlık ve eleştirel düşünme becerilerini ön plana çıkarmaktadır. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, öğrencilerin millî kültürüne ve manevî değerlerine bağlı, gelenekleri ile tarihine saygı gösteren, bu değerleri gelecek nesillere aktarmaya önem veren bireyler olmasını hedefler. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nde eğitim, herkesin hayat boyu erişiminin teminat altına alındığı temel bir hak olarak görülmektedir."

minikogrencihediyesi2.jpeg

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Millî Eğitim Müdürü Aydın öğrencilere de hitap ederek, "Okula gelmek, ondan yararlanmak insan hayatında çok önemli bir aşamadır. Eğer aklınızın zengin olmasını, uygar bir insan olarak yetişmeyi istiyorsanız, okulunuza dört elle sarılınız, ona sahip çıkınız. Öğretmenlerinizden en iyi biçimde faydalanınız. Düzenli çalışınız. Çünkü başarılı olmanın yolu, çalışkan olmaktan geçmektedir. Sizlerin bu bilinç ile planlı ve programlı çalışarak hedeflerinize ulaşabileceğinize ve yarının büyükleri olarak ülkemize yararlı bireyler olacağınıza inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.