Moda Life personel alacak! Başvurular başladı

Moda Life personel alacak! Başvurular başladı
 Haber Merkezi
Kırıkkale'de merkezi bulunan ve Türkiye genelinde mobilya sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Moda Life, personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımlar için başvurular başladı.

TAM VE VARDİLAYI ÇALIŞMA

Mobilya sektöründe Türkiye'nin öncü kuruluşları arasında yer alan ve yıllardır hem Kırıkkale'de hem de Türkiye genelinde sergilediği çalışmalarla önemli imza atan Moda Life, personel alımı gerçekleştirecek. En az İlkokul mezuniyeti gerektiren personel alımında meslek bilgileri arasında beden işçisi ve işin tanımı olarak ise vasıfsız işçi niteliği belirtildi.

18-50 YAŞ SINIRI BELİRLENDİ

Nitelik ve beceriler olarak el becerisi olan, ek özellikler olarak iletişim, ifade yeteneği ve fiziksel yeterlilik arandı. Tam zamanlı ve vardiyalı olmak üzere çalışma koşullarının değişim gösterdiği personel alımında erkeklerde askerliğini yapmış olma kriteri şart koşuldu. Kadın ve erkek olmak üzere 18-50 yaş arasındaki kişilerin başvuru yapabileceği belirtildi. Konuyla ilgili başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR Kırıkkale Müdürlüğü’ne başvuru yapması gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.