Müdür Güneş, Yaz Okulu Öğrencileriyle Buluştu!

Müdür Güneş, Yaz Okulu Öğrencileriyle Buluştu!
 Haber Merkezi
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Yahşihan Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yaz Okullarına katılan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

DONANIMLI HALE GELMENİZ GEREKİYOR

Hamza Güneş, yaz okullarına katılan öğrencilerle sohbet ederek onların düşüncelerini ve isteklerini dinledi. Güneş, öğrencilere spora ve eğitime önem vermeleri tavsiyesinde bulunarak, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi sizlerin omuzlarında. Bu nedenle kendinizi iyi yetiştirmeniz ve donanımlı hale gelmeniz gerekiyor." dedi.

ÖNEMLİ TECRÜBE KAZANIYORLAR

Güneş ayrıca, yaz okullarının önemine değinerek, "Yaz okulları, öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve yeni bilgiler edinmeleri için önemli bir fırsattır. Bu okullarda öğrencilerimiz hem spor yapıyor hem de çeşitli kurslara katılıyor. Bu sayede hem eğleniyor hem de gelişiyorlar." diye konuştu. Hamza Güneş'in ziyareti, Yahşihan Gençlik Merkezi'nde büyük sevinçle karşılandı. Öğrenciler, Güneş'e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.