Mustafa İşler, Kırıkkale için ‘bende varım’ dedi

Mustafa İşler, Kırıkkale için ‘bende varım’ dedi
 Muhabir
Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler Türk Kızılay’daki görevinden istifa ederek AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adaylığı için başvurusunu yaptı.

KIRIKKALE BİZİM DAVAMIZDIR

Yoğun ve coşkulu katılımla gerçekleşen başvuruda vatandaşlar attıkları sloganlarla Cumhuriyet Meydanı ve Zafer Caddesinden parti binasına kadar yürüdü. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlara AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı A.Adayı Mustafa İşler başvuru öncesi hitap etti. İşler toplanan yoğun kalabalığa “Kırıkkale bizim davamız, Kırıkkale’ye hizmet bizim davamız. Her bir ağlayan kardeşimizin meselesi bizim davamız. Tüm Kırıkkale bizim davamızdır.

mustafa-iler.jpg

BAŞKAN MUSTAFA İŞLER SLOGANLARI

“99 kişi gülerken 1 kişi ağlıyorsa, dertli ise bu bizim davamızdır. Gençliğimden bu yaşıma kadar tüm çalışmalarımı nerde engelli, fakir, yaşlı, yolunu kaybetmiş bir genç varsa hayatımı onlara vakfettim. Kısaca benim davam Kırıkkale. Bu davamız yeni başlamadı. Allah nasip ederse, sizlerin desteğiyle Kırıkkale’de yapılmayan, eksik kalan ne varsa hepsini yapmak için bu yola çıktık. Sizler benim başımın tacısınız” dedi. Konuşma sonrasında AK Parti İl binasına kortej halinde yürüyen kalabalık ellerinde Türk Bayrakları ve Mustafa İşler’i destekleyen dövizlerle sloganlar attı.

mustafa-isler-2.jpg

BAŞVURU EVRAKINI TESLİM ETTİ

Çevredeki esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi altında AK Parti İl Başkanlığı’na ulaşıldı. Burada da yoğun bir kalabalık Mustafa İşler’i karşıladı. Başvuru işlemlerinin ardından Mustafa İşler İl binasındaki coşkulu kalabalığa, partililere ve basın mensuplarına hitap etti. İşler yaptığı konuşma sonrası başvuru evrakını, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz’e takdim etti.

ak-parti-mustafa-isler.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum