Öğrenciler sabah namazında buluşuyor

Öğrenciler sabah namazında buluşuyor
 Muhabir
Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşmaları" 2023 Aralık ayının ilk cuma günü Nur Camii'nde gerçekleştirildi. Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar dua etti.

ÇORBA İKRAMI YAPILIYOR

Programa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Sefa Karadağ ve Manevi Danışmanlar rehberliğinde gençler de katıldı. Gençler, sabah namazını eda ettikten sonra programın devamında sohbet ettiler. Program sonunda çorba ikram edildi.

diyanet-2.jpg

GÜNAHLARIN AFFINA VESİLE OLSUN

Programda konuşan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, sabah namazının önemine değinerek, "Sabah namazı, günahlardan arınma, Allah'a yakınlaşma ve günahların affına vesile olan bir ibadettir. Ayrıca, sabah namazı insanı gün içinde zinde ve dinç tutar. Bu nedenle, her Müslümanın sabah namazını kılması gerekir." dedi.

diyanet-3.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Gençlik Koordinatörü Sefa Karadağ ise, "Sabah namazı buluşmaları, gençlerin sabah namazını kılmalarını teşvik etmek ve onlara dini konularda bilgi vermek amacıyla düzenlenmektedir. Bu programlar sayesinde, gençler sabah namazını kılmaya özen göstermeye başladılar." ifadelerini kullandı. Programa katılan gençler, sabah namazı buluşmalarından memnun olduklarını belirterek, bu tür programların devam etmesini istediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.