Önal’dan sanayi esnafına ziyaret

Önal’dan sanayi esnafına ziyaret
 Muhabir
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işlet temennisinde bulunan Önal, sorun ve talepleri hakkında gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

onaldanziyaret1.jpg

SORUN VE TALEPLER ÇÖZÜM BULUYOR

Kırıkkale’nin her alanda sorunlarının çözümü noktasında çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işlet temennisinde bulunan Önal, sorun ve talepleri hakkında gerekenlerin yapılacağını ifade etti. Önal, “Yeni haftaya sanayi esnafımızı ziyaret ederek başladık, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledik. Esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın ilettiği her konuyu titizlikle ele alıyor, kıymetli hemşehrilerimiz için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

onaldanziyaret2.jpg

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Sorunlara çözüm bulmak amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Önal, sanayi esnafının sorunlarına yönelik gerekli notların alındığını ve çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Sanayi esnafının bölgeye Kent Lokantası kurulması yönünde taleplerinin olduğunu ifade eden Önal, “Konuyla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İmkanlar dahilinde inşallah güzel çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.