Önal'dan Toptancı Hali'ne ziyaret

Önal'dan Toptancı Hali'ne ziyaret
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Toptancı Hali'ni ziyaret etti. Burada esnaflarla bir araya gelen Önal, sorun ve talepleri dinledi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşların sorun ve taleplerini çözme noktasında saha ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaflarla bir araya gelen, mahallelerde ise vatandaşlarla buluşan Önal, bu kez Toptancı Hali'ni ziyaret etti. Burada esnaflarla bir araya gelen Önal, sorun ve talepleri dinledi. Önal, “Kırıkkale Toptancı Hali esnafımıza ziyarette bulunarak kendilerine bol kazançlar diledik. Sorunları yerinde görüp talepleri yerinde dinliyoruz. Çözümler noktasında her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

onal-jpg2.jpg

ŞEHRİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Kırıkkale Belediyesi olarak her alanda önemli mücadele verdiklerini belirten Önal, “Altyapı ve üstyapı olmak üzere şehrimiz genelinde kısa sürede büyük çalışmalara imza attık. Bütün mahallelerimizle yakından ilgileniyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında gerekli arayışlarda bulunuyor ve olması gerekenlere anında müdahale ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden, sizlerin sağladığı desteklerle sahadayız” şeklinde konuştu.

onal-jpg3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.