OSB’ler için yeni düzenleme yapılacak

OSB’ler için yeni düzenleme yapılacak
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi’ni ziyaret etti.

DAHA DA CAZİP HALE GELECEK

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı ve üyeler tarafından büyük bir samimiyetle karşılanan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, burada iş dünyası ve şehrin yatırım potansiyeline dair bilgileri paylaştı. Kırıkkale’nin önemli bir sanayi kenti olduğunun altını çizen Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kırıkkale yeni düzenlemelerle birlikte yatırımcı için daha da cazip hale gelecektir. Gerek Keskin OSB ve gerekse Silah İhtisas OSB’de planlanan projelerle birlikte yeni kurulacak olan organize sanayi bölgemiz de hayata geçtiğinde, şehir olarak sahip olduğumuz potansiyelin, Kırıkkale’nin faydasına harekete geçeceğine inanıyorum” dedi.

osb2.jpg

HER KONUDA REHBERLİK ETMEKTEDİR

ASKON Kırıkkale Şube Başkan Savaş Geyik ise ziyaretten duydukları memnuniyeti, “Sayın Valimiz, şehrimize geldiği ilk günden itibaren bizlere karşı samimi tavrı, iş dünyası ve esnaflarımızla kurduğu derin bağları, vatandaşla olan yakınlığıyla gönlümüzü kazanmıştır. Bizlere her konuda rehberlik etmektedir” sözleriyle dile getirdi.

İLK İHRACATIMIZI DA GERÇEKLEŞTİRDİK

ASKON Kırıkkale’nin üye profili ve sektörlerine dair bilgiler paylaşan Şube Başkanı Savaş Geyik, yeni yatırımları önemsediklerini, bunun için hali hazırda iki ayrı sektörde yatırım hazırlıkları olduğunu anlattı. ASKON Kırıkkale üyesi ortaklığında kurulan yatırım, ihracat ve ithalat şirketi hakkında da bilgi veren ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, “Afrika ülkeleri ile Kırıkkale arasında köprü kurma gayretimizin meyvelerini almaya başladık. Mali ve Etiyopya’ya ilk ihracatımızı da gerçekleştirdik” dedi.

osb3.jpg

SİZE DESTEK OLMAYA HAZIRIZ

Ziyarette ASKON Kırıkkale üyeleri ile ayrı ayrı sohbet ederek üretimleri ve işleri hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, üretim ve istihdam niyetiyle, helal yoldan kazanç peşinde koşan Kırıkkaleli işadamlarının her türlü takdiri hak ettiğini söyledi. ASKON Kırıkkale üyelerine “Yapacağınız her hayırlı işte, size destek olmaya hazırız. Kapımız her daim sonuna kadar açık” diyen Vali Makas, Kırıkkale’ye yapılacak her türlü yatırımda üzerimize düşeni yapmak bizim vazifemiz” diye konuştu. Daha sonra işadamları çeşitli konularda merak ettikleri konularla ilgili sorular ve önerilerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.