Öz Güven-İş’ten MKE ve Kırıkkale halkını yanıltıcı açıklama!

Öz Güven-İş’ten MKE ve Kırıkkale halkını yanıltıcı açıklama!
 Muhabir
Öz Güven-İş Sendikası, MKE Fabrikalarında çalışan yaklaşık 500 üyesinin sözleşmeden doğan farklarını alamadığını iddia etmişti. Gerçeği yansıtmayan bu bilgilerde konunun tamamen MKE A.Ş’nin dışında olduğu gözler önüne serilmiştir.

Öz Güven-İş Sendikası, MKE Fabrikalarında çalışan yaklaşık 500 üyesinin sözleşmeden doğan farklarını alamadığını iddia etmişti. Gerçeği yansıtmayan bu bilgilerde konunun tamamen MKE A.Ş’nin dışında olduğu ve MKE A.Ş’nin başarılı çalışmalarına gölge düşürmek adına yapıldığı gözler önüne serilmiştir.

mke-2.jpg

MKE, TÜRKİYE’NİN OLMAZSA OLMAZI

Kurulduğu günden itibaren savunma sanayi alanında başarılı çalışmalara imza atan ve yerli ve milli gücüyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin silah envanterine büyük oranda destekler sağlayan MKE A.Ş, her geçen gün gücüne güç katıyor. Liyakatlı, tecrübeli ve alanında profesyonel ekiplerle çalışmalarını sürdüren MKE A.Ş’nin yaptığı sayısız projelerini karalamak ve Kırıkkale halkı başta olmak üzere MKE fabrikalarının bulunduğu illerde yaşayan vatandaşları yanıltmaya çalışan Öz Güven-İş Sendikası ise sendikacılıkla büyük bir ‘gaf’a imza attı.

mke-3.jpg

İKİ SENDİKANIN İDDİASI GERÇEĞİ YANSITMIYOR!

Haberde MKEK fabrikalarında sözleşmeden doğan farklarını aylar geçmesine rağmen alamayan güvenlik çalışanlarının hala beklemede olduğu 500’e yakın çalışanı ilgilendiren sıkıntı için devreye giren Türk Metal Sendikası ve Öz Güven-İş Sendikası’nın sorunu çözmeye çalıştığı iddia edilmişti.

KONU MKE A.Ş’NİN TAMAMEN DIŞINDA

İddia edilen konunun gerçeği yansıtmadığı, konuyla ilgili MKE A.Ş Fabrika ve kuruluşlarının konunun tamamen dışında olduğu ortaya çıktı. Kırıkkale Gazetesi’nin 28 Eylül 2024 tarihli gazetesinde ise ‘MKE çalışanlarını düşündüren teklif’ adı altında sehven bilgi eksikliğinden kaynaklı yanlış bir haber yer almıştır. Konunun gerçekliğiyle ilgili tüm MKE yetkilileri ve Kırıkkale kamuoyundan özür dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.