Ramazan Can kimdir? Adalet Bakanı Ramazan Can nereli?

Ramazan Can kimdir? Adalet Bakanı Ramazan Can nereli?
 Muhabir
AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren siyasette aktif bir rol oynayan Avukat Ramazan Can kimdir? 2024 siyasetinde AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Ramazan Can nereli? İşte Ramazan Can ile ilgili bütün detaylar haberimizde..

İNTERNETTE ARAŞTIRILIYOR

Türkiye siyasetinin önemli isimleri arasında yer alan ve Kırıkkale’de AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan Avukat Ramazan Can, son günlerde internet medyasında aranan konular arasında yer alıyor. Ramazan Can’ın ismi sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer almaya başladı.

RAMAZAN CAN’IN ÖZ GEÇMİŞİ

Adalet Bakan Yardımcısı olan Ramazan Can'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Ramazan Can kimdir? Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Ramazan Can, 20 Nisan 1970 yılında Kırıkkale’de doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Zeynep’tir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olup, avukat olarak meslek hayatına başladı.

ramazan-can-kimdir-adalet-bakani-ramazan-can-nereli-1.jpg

ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNDU

Serbest avukatlık yaptı. Fazilet Partisi Kırıkkale İl Teşkilat Kuruculuğu ve AK Parti Kırıkkale Kurucu İl Başkanlığı, Denizcilik İşletmeleri AŞ Denetim Kurulu, Fintek AŞ ve Vakıf Yatırım Menkul Kıymetler AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği, Telekom AŞ Hukuk Müşavirliği görevlerinde bulundu.

22, 24, 25, 26 ve 27. dönemde Kırıkkale Milletvekili seçildi. TBMM KEİPA Türk Grubu Başkanı, Dilekçe Komisyonu Kâtip Üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekilliği ve TBMM Güvenlik İstihbarat Komisyon Başkan Vekilliği görevlerini aldı.

Orta düzeyde İngilizce bilen Ramazan Can, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.