Rektör Aslan’dan “Hoş geldiniz” mesajı

Rektör Aslan’dan “Hoş geldiniz” mesajı
 Muhabir
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, 2024-2025 akademik yılı başlangıcında üniversiteye yeni kayıt yaptıran ve şehre gelen öğrencilere yönelik bir mesaj yayımladı.

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, 2024-2025 akademik yılı başlangıcında üniversiteye yeni kayıt yaptıran ve şehre gelen öğrencilere yönelik bir mesaj yayımladı. Prof. Dr. Aslan, tüm yeni öğrencileri Kırıkkale Üniversitesi ailesine katılmalarından dolayı tebrik ederek, üniversitenin öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimleri için sunduğu imkanları vurguladı.

rektor2.jpg

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI BİRLİKTE YAPACAĞIZ

Rektör Aslan, mesajında şunları söyledi: "Üniversitemize ve şehrimize yeni gelen tüm öğrencilerimize en içten dileklerimle hoş geldiniz diyorum. Yeni eğitim-öğretim dönemimizin tüm öğrencilerimiz ve akademik kadromuz için başarılı, verimli ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kırıkkale Üniversitesi olarak sizlere en iyi eğitim ve öğretim ortamını sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üniversitemiz, bilimsel başarıların yanı sıra kültürel ve sosyal anlamda da zengin bir deneyim sunmayı hedeflemektedir."

YENİ DÖNEM İÇİN BAŞARILAR DİLEDİ

Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale Üniversitesi'nin sadece akademik bir merkez değil, aynı zamanda öğrencilerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunan bir aile olduğunu ifade ederek, yeni dönem için başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.