Sağlıkçıların yeni sendikası Genç Sağlık-Sen

Sağlıkçıların yeni sendikası Genç Sağlık-Sen
 Muhabir
Kırıkkale’de sağlık alanında çalışma sergileyen üyelerin hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla Genç Sağlık Sendikası teşkilatlanmaya başladı. Sendika İl Başkanı Cengiz Gümüş ve yönetim kurulu, bu konuda önemli çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

ŞUBELEŞME YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ

Türkiye genelinde binlerce sayıları bulunan ve Kırıkkale’de de oluşumlarına başlayan Genç Sağlık Sendikası, üye kayıtları başta olmak üzere diğer alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Maddi, manevi ve diğer hakların kazanılması amacıyla sayılarını giderek artıran Genç Sağlık Sendikası, Kırıkkale’de oluşumlarını sürdürüyor. Sendika İl Başkanı Cengiz Gümüş, merkez ilçe başkanı Sabit Kuşçu, Tıp Fakültesi Temsilcisi Enes Çubuk, Balışeyh ilçe başkanı Fatih Varlıoğlu, Yüksek İhtisas Hastanesi iş yeri temsilcisi Aysel Serin, üye Burcu Kara ve Tıp Fakültesi iş yeri temsilcisi Nilüfer Demir, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldiler.

saglikcilarin-yeni-sendikasi-genc-saglik-sen1.png

62 BİN ÜYE SAYISINA ULAŞTIK

Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen askerlerimize rahmet dileyen Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazetecilerin Günlerini kutladı. Daha önceden Tüm Kamu-Sen Kırıkkale şube başkanı olarak görev yaptığını ifade eden Gümüş, artık Genç Sağlık Sendikası ile yollarına devam edeceklerini dile getirdi. Kısa süre içerisinde üye olarak güzel sayılara ulaştıklarını dile getiren Gümüş, “2022 yılında kurulan sendikamız, Türkiye genelinde şuanda 62 bin kişiye ulaştı. Yaklaşık 1,5 aydır yeni sendikamızla çalışmalar içerisindeyiz. İnşallah üye sayılarımızı daha da artırarak şubeleşme yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

EKİBİMİZLE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Gümüş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Şuanda sendikamız Türkiye genelinde 44 il genelinde şubeleşti. Her hafta ülke genelinde yaklaşık 1500 kişilik üye kayıtları yapılıyor. 3-4 sendikayla birleşim sağlanarak Kamu Birliği Konfederasyonu kuruldu ve geçen hafta mazbatamızı aldık. Türkiye’de en çok 5'inci üye sayısı olan konfederasyon olduk. Sağlık alanındaki bütün yöneticilerimize sonsuz teşekkür ederim. Bizlerden her zaman desteğini esirgemediler. Bizlerde bu yeni oluşum sendikamızla birlikte her alanda en iyi çalışmayı yapmanın çaba ve gayreti içerisinde olacağız” ifadesinde bulundu.

SAĞLIK CAMİASI YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR

Ayrıca bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan'a, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat Ağırtaş'a, Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Turgut Deniz Turgut Deniz'e, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak'a teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanları asla yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.