Sağlıklı nesiller için doğada yürüdüler

Sağlıklı nesiller için doğada yürüdüler
 Muhabir
1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Çankırı Ilgaz Dağı’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Sağlıklı nesillerin yetişmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren ve bu bilinçle farkındalık oluşturan Yeşilay, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan hafta kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında Çankırı Ilgaz Dağı’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Yusuf Çalık, “Yeşilay Haftası kapsamında bugün gönüllülerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizin katılımlarıyla Çankırı Ilgaz Dağı’nda doğa yürüyüşü faaliyeti gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

saglikli-nesiller-icin-dogada-yuruduler-1.jpg

SAĞLIK İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURDULAR

Çalık, “Uzun bir maratonun ardından Yeşil Hilalimizi, Al Bayrağımızla birlikte zirveye taşıdık. Kutlamalarımıza katılan tüm gönüllülerimize, bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize, etkinliğimize öncülük eden yönetim kurulu üyemiz ve aynı zamanda Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Sayın Mehmet DİM’e ve tüm kulüp üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.