Şanlı zaferin ışığı binlerce yılı aydınlatacak

Şanlı zaferin ışığı binlerce yılı aydınlatacak
 Haber Merkezi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü nedeniyle resepsiyon gerçekleştirildi. Kırıkkale Vali Mehmet Makas, zafer ışığının binlerce yılı aydınlatacağını belirtti.

ALTIN HARFLERLE TARİHE YAZDIRILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kabul töreni, Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas’ın ev sahipliğinde il protokolü ve vatandaşların katılımı ile MKE Sosyal Tesislerinde düzenlendi.

Resepsiyonda konuşma yapan Vali Mehmet Makas, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona teşrif eden katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tarihe altın harflerle yazılan bir zafer olduğunu ifade eden Makas, “Türk Ordusunun Dünyaya savaş sanatını anlattığı, çok küçük birliklerle devasa birlikleri yendiği Türk’ün Bağımsızlığının devam ettiği bir zaferdir” dedi.

2.jpg

YILDÖNÜMÜ ANISINA PASTA KESİLDİ

“Garbın afakını sarmış olan, yaratılışta batılın temsilcisi olan güruhun karşısında duran bir milletin fertleri olarak ne kadar gurur duysak azdır. Ayağa kalkışın, şahlanışın, dirilişin timsali olan Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk’ün Başkomutanlığında kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu. Makas, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında kazanılan bu zaferin, Türk milletinin bağımsızlık ve dirilişinin simgesi olduğunu ifade etti. Konuşmanın sonrasında Zafer Bayramı’nın yıldönümü anısına pasta kesildi.

3.jpg

ÖNEMLİ KATILIMLAR SAĞLANDI

Programa, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Sezgin, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Şehit Yakınları, Gaziler, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti ve STK temsilcileri katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.