Şehit ailelerinden Başbuğ’a ziyaret

Şehit ailelerinden Başbuğ’a ziyaret
 Muhabir
Kırıkkale Vatan İçin Can Verenleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu beraberinde şehit aileleriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u ziyaret etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİLER

Kırıkkale’de bulunan şehit aileleri Vatan İçin Can Verenleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Dernek Başkanı Torunlu “Kırıkkale İl emniyet müdürümüz Mustafa Emre Başbuğ'u makamında ziyaret ettik. Ziyaret esnasında göstermiş olduğu sıcak ilgi ve misafirperverliğine çok teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

sehit-ailelerinden-basbuga-ziyaret-1.jpg

HER TÜRLÜ SIKINTINIZDA YANINIZDAYIZ

Şehit aileleriyle bir süre sohbet eden ve taleplerini alan İl Emniyet Müdürü Başbuğ “Şehit ailelerimiz bizler için çok kıymetli. Ay yıldızlı bayrağımız için, ülkemiz için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Sizler bizim başımızın tacı, en kıymetlilerimizsiniz. Milletçe ve Devletçe şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her şartta ve daima yanındayız, hizmetinizdeyiz. Her türlü sıkıntınızda yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.