Şehit ailesiyle en anlamlı iftar

Şehit ailesiyle en anlamlı iftar
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, şehit aileleriyle iftar programları kapsamında Şehit Polis Memuru Yüksel Arslan’ın ailesini ziyaret etti.

İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Ziyaret sırasında, Şehit Polis Memuru Yüksel Arslan ve eşi Ülkü Arslan’ın torunları ile de ilgilenen Vali Makas, ailenin taleplerini dinleyerek, onların yanında olduğunu belirtti. Ziyarette, Şehit Polis Memuru Yüksel Arslan ve eşi Ülkü Arslan’ın kıymetli torunları, Down Sendromlu Ceyda Nur Arslan ile yakından ilgilenen Vali Makas, ailenin istek ve taleplerini dinledi.

sehit-ailesiyle-en-anlamli-iftar2.jpg

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaretin ardından, Vali Makas, Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekerek, ilimizde yapılan etkinliklerle farkındalık yaratılmasına katkı sağlandığını ifade etti.

sehit-ailesiyle-en-anlamli-iftar3.jpg

Valimiz, "Her Down sendromlu birey, sevgi dolu bir toplumun parçası olma hakkına sahiptir" diyerek, toplumsal duyarlılığın önemine vurgu yaptı. Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, misafirperverlikleri için Arslan ailesine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.