Şehit Hakan Yorulmaz, dualarla anıldı

Şehit Hakan Yorulmaz, dualarla anıldı
 Haber Merkezi
15 Temmuz hain darbe kalkışmasında şehit düşen Özel Harekât Polis Memuru Hakan Yorulmaz, kabri başında dualarla anıldı. Merhum Yorulmaz’ın anma töreninde ailesi ve yakınları duygusal anlar yaşadı.

AİLESİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ve şehidimizin ailesi tarafından düzenlenen programla Özel Harekât Polis Memuru Hakan Yorulmaz anıldı. Düzenlenen programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından yapılan konuşmada Şehit Özel Harekât Polis Memuru Hakan Yorulmaz hakkında bilgi verildi.

“Şehidimiz Özel Harekât Polis Memuru Hakan Yorulmaz; İsmail ve Hamide çiftinin 2 çocuğundan tek erkek evladıdır.”

POLİS OLMAYI TERCİH ETTİ

“Şehidimiz 15 Temmuz 1988 tarihinde İlimizde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Gündoğdu İlköğretim Okulunda, Orta Okulu Atatürk Ortaokulunda, Lise öğrenimini ise Kırıkkale Lisesinde tamamlamıştır. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Çankırı Karatekin Üniversitesi İşletme Fakültesini kazanmasına rağmen Tercihini Samsun Polis Yüksek Meslek Okulundan yana kullanarak Polis olmayı tercih etmiştir. 2007-2009 tarihleri arasında Samsun Polis Yüksek Okulunda gerekli eğitim ve öğrenimini tamamlamasına müteakiben Ankara Gölbaşında Özel Harekât Polisi olarak 3 ay eğitimini de tamamlayıp İlk görev yeri olan Siirt Özel Harekât Dairesi emrinde 4 yıl görev yapmıştır.”

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

“Siirt İlindeki görevini tamamlayan Şehidimiz 2014 yılında Ankara Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığındaki görevine başlamıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde Bölücü ve Darbeci FETÖ terör örgütü mensuplarının Yüce Devletimizi ve Demokrasimizi ortadan kaldırmak amacı ile haince planladıkları saldırılar sonucu Ankara Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığında 27. Yaş gününde Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak FETÖ, PKK ve tüm terör örgütlerini bir kez daha kınıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi. Şehitlik Cami İmam Hatibi İsa Erkoç tarafından okunan Kur’an ve yapılan dualarla şehit Hakan Yorulmaz şahadetinin 8.yılında bu vesile ile de bütün şehitlerde bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.