Serkan Akdeniz’den hayırlı olsun ziyareti

Serkan Akdeniz’den hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Bahşılı İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayı Serkan Akdeniz, Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen ile bir araya gelen Akdeniz, “Yenigün gazetesi ile Kırıkkale’ye yeni bir heyecan gelecek” dedi

İKİ GAZETEYE BAŞARI TEMENNİ ETTİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale’nin sevilen iş insanları arasında yer alan Serkan Akdeniz, AK Parti’den Bahşılı İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Başvurusu sonrası saha ziyaretlerini sürdüren Akdeniz, Gazetekale ve Kırıkkale TV’nin bünyesine kattığı Yenigün gazetesi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ile bir araya gelen Akdeniz, her iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kadir Yahşi ile İlyas Şen’ın hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli çalışmalara imza attığına vurgu yapan Akdeniz, basının bir şehir için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını dile getirdi. Yenigün Gazetesi’nin Kırıkkale’de yıllardır önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Akdeniz, “Her konuda yapılacak olan bütün çalışmalarda sizlerin yanınızdayız. Üzerimize düşen bir görevde ve de şehrimizin menfaatine olacak her çalışmalarda sizlerin yanındayız” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yahşi ve Şen, Akdeniz’e çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.