Sincan’da Pati Park’a vatandaşların ilgisi yüksek

Sincan’da Pati Park’a vatandaşların ilgisi yüksek
Ankara'nın Sincan Belediyesince sokak hayvanlarının beslenme, barınma, tedavi ve bakımları için hizmete kazandırılan Pati Park'a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ankara'nın Sincan Belediyesi tarafından sokak hayvanları için hizmete kazandırılan Pati Park, hayvan dostu projelerin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Pati Park, sokak hayvanlarının rahatça koşup oynaması için özel alanlar oluşturulduğu, eğitim parkuru ve ziyaretçilerin oturup köpek gösterilerini izleyip dinlenebileceği bankların inşa edildiği bir alan olarak dikkat çekiyor.

Pati Park, açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Parkta, çocukların ve yetişkinlerin sokak hayvanlarıyla vakit geçirmesi, onlara sevgi ve şefkat göstermesi mümkün oluyor.

Pati Park, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmenin yanı sıra, toplumda hayvan sevgisini ve farkındalığını artırmaya da katkı sağlıyor.

Pati Park'ın, sokak hayvanları için önemli bir yaşam alanı olmasının yanı sıra, hayvan sevgisini ve farkındalığını artırması açısından da önemli bir proje olduğunu söylemek mümkün.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.