Su arıtma tesisi çalışmaları incelendi

Su arıtma tesisi çalışmaları incelendi
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Önal, eksikliklerin giderilmesi noktasında gereken çalışmayı yapacaklarını vurguladı.

HER ALANDA GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, her alanda eksikliklerin giderilmesi alanında sahada çalışmalarını sürdürüyor. Önal, Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Önal, eksikliklerin giderilmesi noktasında gereken çalışmayı yapacaklarını vurguladı. Başkan Önal, "Belediyemiz Atık Su Arıtma Tesisimizde incelemede bulunup, yapılması planlanan revizyon çalışmaları hakkında tespit ve önerileri dinledik. Şehrimizin her bölgesini her alanda geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

suaritmatesisi2.jpg

BÜTÜN EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

Başkan Önal, revizyon çalışmalarının detaylarını ve zamanlamasını ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Ayrıca, şehrin çeşitli bölgelerinde yapılacak diğer altyapı projeleri hakkında da bilgi vereceğini ifade ederek, Kırıkkale’nin modern ve yaşanabilir bir şehir olma yolunda hızla ilerlediğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.