Sulakyurt’ta yaşlılara sıcak yemek ulaştırılıyor
Yayınlanma:

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde, 65 yaş üstü vatandaşlar ve ihtiyaç sahipleri için başlatılan YADES (Yaşlı Destek Programı) projesi kapsamında sıcak akşam yemeği dağıtımı Ocak ayından bu yana aralıksız devam ediyor.
PROJEYİ YERİNDE İNCELEDİLER
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen proje, özellikle yalnız yaşayan yaşlılar için büyük bir destek sağlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri de Sulakyurt’a gelerek YADES projesinin uygulamasını yerinde inceledi.
VATANDAŞLAR TAKDİRLE KARŞILIYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, “Misafirlerimiz hoş geldi, sefalar getirdi. Bu anlamlı projeyle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz,” dedi. Proje kapsamında her gün onlarca haneye sıcak yemek ulaştırılıyor. İlçede dayanışma ruhunu güçlendiren bu hizmet, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.