Sulakyurt'un her bölgesi yenileniyor

Sulakyurt'un her bölgesi yenileniyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçesinde hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenlemelerine büyük önem verilen çalışmalarda bozuk olan yollar tamir ediliyor.

HER ŞEY DAHA GÜZEL İLÇEMİZ İÇİN

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, "Yenimahalle’mizde stabilize olan yolumuzun merdiven yolu olarak kullanıma açılımı ve çevre düzeni verilme işlemleri hız kesmeden devam etmektedir. İlçemizin mahallelerinde ve meydanında solunabilir hava kalitesini artırmak çevrenin güzelleşmesi ve yeşillik içerisinde bir görünüm elde edebilmek için 450 adet meyve ağaçları getirilmiştir. Her şey daha güzel ilçemiz için" dedi.

ytyr.jpg

PLAN ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞMA YAPILIYOR

Sulakyurt'ta başlatılan yenileme çalışmaları, ilçenin genel görünümünü ve yaşam kalitesini önemli ölçüde artıracağa benziyor. Hem altyapı hem de üstyapıya yönelik bu kapsamlı çalışmalar, ilçenin uzun vadeli gelişimine katkı sağlayacak nitelikte. Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner'in "solunabilir hava kalitesini artırmak, çevrenin güzelleşmesi ve yeşillik içerisinde bir görünüm elde etmek" gibi ifadeleri, çalışmalardaki çevre bilincini ve vatandaşların yaşam kalitesini ön planda tuttuğunu gösteriyor.

8989.jpg

ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYOR

Sulakyurt'taki bu kapsamlı yenileme çalışmaları, ilçenin geleceği için umut verici bir tablo çiziyor. Hem yerel yönetimin duyarlılığı hem de vatandaşların bu çalışmalara gösterdiği ilgi, ilçenin daha yaşanılabilir bir yer haline gelmesinde önemli bir rol oynuyor. Başka Çetiner, “İlçemizin her alanda güzelleşmesi noktasında üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Her alanda önemli çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.