Superfresh İsrail malı mı? Superfresh hangi ülkenin markası? Superfresh'in Sahibi Kim?

Superfresh İsrail malı mı? Superfresh hangi ülkenin markası? Superfresh'in Sahibi Kim?
 Muhabir
Son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olan SuperFresh markasının menşei, detaylı şekilde araştırılıyor. Peki, SuperFresh hangi ülkenin markası, kimin malı? İşte, detaylar…

Superfresh İsrail malı mı?

Superfresh İsrail malı değildir. Superfresh, Türkiye'de faaliyet gösteren bir süpermarket zinciridir. 1990 yılında kurulan Superfresh, Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri bulunan bir zincirdir. Superfresh'in kurucuları ve hissedarları Türk vatandaşlarıdır. Şirketin merkezi İstanbul'dadır.

Superfresh, Türkiye'de üretilen ürünleri satmakta. Şirket, yerel üreticileri desteklemek için çeşitli çalışmalar yürütmekte.

Dolayısıyla, Superfresh İsrail malı değildir.

super-2.jpg

Superfresh hangi ülkenin markası?

Superfresh, Türkiye'nin bir markası ve malı. 1990 yılında Kerevitaş tarafından kurulan Superfresh, dondurulmuş gıda, taze meyve ve sebze, su ürünleri, et ve tavuk, hazır yemek ve atıştırmalık gibi çeşitli ürünler üretiyor ve satıyor. Dondurulmuş sebzeler, pizza, hamburger, köfte, milföy, mantı, börek, deniz ürünleri, konserve mısır gibi ürünlerini Bursa’da 220 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan 62 bin metrekarelik kapalı alandaki fabrikasında üretmekte.

Superfresh'in merkezi İstanbul'da bulunuyor. Şirketin kurucuları ve hissedarları Türk vatandaşları. Superfresh, Türkiye'de üretilen ürünleri satıyor ve yerel üreticileri desteklemek için çeşitli çalışmalar yürütüyor.

Superfresh, Türkiye'nin ilk dondurulmuş gıda üreticilerinden biri. Şirket, 43'ten fazla ürün çeşidiyle dondurulmuş gıda sektöründe lider konumda bulunuyor. Superfresh ürünleri, Türkiye'nin her yerindeki marketlerde ve süpermarketlerde satışa sunuluyor. Superfresh, Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da faaliyet gösteriyor. Şirket, ürünleriyle şu anda 20'den fazla ülkede tüketicilere ulaşıyor.

Superfresh'in İsrail'de de şubeleri bulunuyor. Ancak bu şubeler, şirketin Türkiye'deki faaliyetleriyle tamamen ayrı. Superfresh'in İsrail'deki şubelerinde satılan ürünler, Türkiye'den ithal edilmiyor.

Dolayısıyla, Superfresh bir Türk markası ve malı.

super-4.jpg

Superfresh'in Sahibi Kim?

Superfresh'in sahibi, Türkiye'nin önde gelen gıda şirketlerinden biri olan Yıldız Holding. Yıldız Holding, 1944 yılında kurulan ve gıda, perakende ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirket. Yıldız Holding, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteriyor.

super-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.