Tarım çalışmaları görüşüldü

Tarım çalışmaları görüşüldü
 Haber Merkezi
Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Tarım ve Orman İl Müdürü Fatih Ateş’i ziyaret etti. Ziyarette, il genelinde yapılan tarım çalışmaları ve hasat sezonu değerlendirildi.

ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, il genelinde yapılan tarım çalışmaları ve hasat sezonu değerlendirildi. Kırıkkale genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Sümer, “Ticaret Borsası olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız. Çiftçilerimize her alanda destek sağlamak amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

goruusme.jpg

İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI ELE ALINDI

Bu nezaket ziyareti, iki kurum arasındaki ilişkileri güçlendirme ve ortak projeleri değerlendirme amacı taşıdı. Sümer, İl Müdürü Ateş ile gerçekleştirdiği görüşmede, Kırıkkale'nin tarım ve ticaret alanındaki güncel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca, bölgesel kalkınma ve tarım politikaları konusundaki işbirliği fırsatlarını ele aldı.

MÜCADELEYİ SAHADA SERGİLEYECEEĞİZ

İl Müdürü Fatih Ateş, Sümer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Başkan Sümer’in nazik ziyareti, kurumlarımız arasındaki ilişkiyi daha da kuvvetlendirdi. Tarım ve ticaret alanında ortak hedeflerimize ulaşmak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Kırıkkale tarımının daha üst noktalara çıkması için hep birlikte gereken mücadeleyi sahada sergileyeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum