Teşkilat varsa zafer vardır

Teşkilat varsa zafer vardır
 Haber Merkezi
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, İl Danışma Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği toplantıda, gelecek dönemlerde yapılacak olan siyaset çalışmalarının yol haritası belirlendi.

ÇALIŞMALARIN YOL HARİTASINI BELİRLİYOR

Milletvekilliği ve yerel seçimlerin geride kalmasının ardından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, önümüzdeki süreçte yapılacak olan siyasi çalışmaların yol haritasını belirliyor. Bu kapsamda il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı İl Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Sayı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda toplantının divan başkanı ve üyeleri belirlendi.


BAŞARI HEP BİRLİKTE GELİR

Oy birliğiyle divan başkanı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz oldu. Divan üyeliklerini ise Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan ve diğer parti kademesi gerçekleştirdi. İlçe belediye başkanları ve ilçe teşkilatlarının tam kadro katılım sağladığı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajı verildi. Programda konuşma yapan İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “AK Parti Kırıkkale il danışma meclisi toplantımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, “Teşkilat varsa başarı vardır, teşkilat varsa kazanmak vardır, teşkilat varsa zafer vardır zafer” dedi.

DAHA GÜÇLÜ KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Pehlivanlı, “Milletvekilimiz Mustafa Kaplan, il yönetimlerimiz, kadın ve gençlik kolları yönetimlerimiz, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, önceki dönem ilçe, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızın tüm kademelerinin katılımıyla toplantımızı icra ettik. Kurulduğumuz günden itibaren ülkemiz ve vatandaşlarımız için AK Davamız ilkeleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışarak hizmet etmeye devam ettik. Hep birlikte daha güçlü bir Kırıkkale için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” ifadesinde bulundu.


ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale için her alanda çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Milletvekili Mustafa Kaplan, ilçelerin ve kasabaların sorunların çözümü noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini dile getirdi. İleriki süreçler için yeni yol planlamasını yaptıklarını vurgulayan Kaplan, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

BİZ, HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Kaplan, “İl Danışma Meclisi Toplantımızı Başarıyla Gerçekleştirdik Toplantımızda, şehrimizin geleceğini şekillendirecek önemli konuları tartıştık ve değerli fikir alışverişlerinde bulunduk. Katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, birlikte daha güzel yarınlara adım atmayı diliyoruz. Birlikte güçlüyüz!” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.