Threads nedir? Threads hakkında bilmeniz gerekenler!

Threads nedir? Threads hakkında bilmeniz gerekenler!
Facebook ve Instagram’ın sahibi olan Mark Zuckerberg, Threads adlı yeni bir uygulamayı kullanıcılara açtı.

İLK 7 SAATTE 10 MİLYON KULLANICI
Dün, dünya çapındaki sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Facebook ve Instagram’ın sahibi olan Mark Zuckerberg, Threads adlı yeni bir sosyal medya uygulamasını kullanıcıların beğenisine sundu. Yine çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter’a rakip olarak çıkarılan Threads uygulaması, ilk 7 saatte 10 milyon kullanıcının, ilk 24 saatte ise 30 milyon kullanıcının üzerine çıktı.

THREADS NEDİR?
Threads, Instagram ve Facebook’un aksine fotoğraf ve video değil, metin tabanlı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Twitter’a rakip olarak geliştirilen Threads, kullanıcıların herkese açık şekilde mesajlaşmalarını, birbirlerini etiketleyerek farklı konular üzerinde tartışma başlatmalarını sağlıyor. Threads, tüm bunların yanı sıra video ve fotoğraf paylaşımına da izin veriyor ancak unutmamalıyız ki Threads, metin ve diyaloğa odaklanan bir uygulama.

THREADS HESABI NASIL AÇILIR?
Threads’e kaydolmak için IOS telefonlarda APP Store, Andorid telefonlarda ise Google Play’e giriş yaparak uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra telefonunuzda açık olan Instagram hesabınız ile Threads’e kaydolabilirsiniz. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.