Turan Zeki’den güçlü yönetim, güçlü kadro

Turan Zeki’den güçlü yönetim, güçlü kadro
 Muhabir
Kırıkkale Baro Başkan Adayı Avukat Turan Zeki, 6 Ekim’de gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında yönetim kurulu aday listesini açıkladı.

ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE GİRİYOR

6 Ekim 2024 tarihinde yapılacak Baro Başkanlığı seçimleri öncesinde başkanlık için favori aday olarak gösterilen Av. Turan Zeki Yönetim Kurulu aday listesini açıkladı. İki adayın yarışacağı seçimler de, Mevcut Başkan Mutlu Korkmaz’ın yönetim Kurulunda Bulunan Av. Adnan Uçar, Av. Murat Turan ve Av. Talat Köksal Turan Zeki’nin listesinde Yer aldılar. Üç yönetim kurulu üyesinin birlikte Turan Zeki’nin listesinde gösterilmesi kulislerde favori adayın seçimlere çok güçlü girdiği şeklinde yorumlandı.

turanzeki2.jpg

SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Yönetim kurulu Adayları ile ilgili açıklama yapan Turan ZEKİ Güçlü Avukat Güçlü Baro Sloganı ile çıktıkları yolda Ayrıştırıcı değil birleştirici, çatışmacı değil barışçı bir baro için birbirinden kıymetli yönetim kurulu üyesi adaylarımızla birlikte Kırıkkale barosunu daha itibarlı ve daha güçlü bir konuma getireceğiz” dedi. Açıklamasının devamında mesleki sorunları baronun iç dinamikler ile çözmenin mümkün olmadığını dile getiren Zeki, başta Valilik ve Emniyet Müdürlüğü olmak üzere, Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığı nezdinde yapılacak çalışmalar İle mevcut sorunların üstesinden gelebileceklerini belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Kamu kurum ve kuruluşları ile yapılacak iş birliklerinin önemini de vurgulayan Av. Turan Zeki, Her bir yönetim kurulu üyesi adayının Baro Başkanıymışçasına çalışma azim ve şevki içinde olduğunu ve meslektaşlarının desteklerini beklediklerini dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde 125 kişilik bir akşam yemeğinde meslektaşları ile buluşan Av. Mutlu Korkmaz’ın Yönetim Kurulu Aday Listesi Merakla bekleniyor. 400 üyenin oy kullanması beklenen Baro Başkanlığı seçimlerinde Başkanın Şahsı Kadar Yönetim Kurulu aday listesinin de önemli olduğu bilgisine ulaşıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.