Turizm, ekonominin lokomotifidir

Turizm, ekonominin lokomotifidir
 Haber Merkezi
15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında Kırıkkale'de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Turizm Haftası açılış programı Kırıkkale Kültür Merkezi'nde Vali Yardımcı Mustafa Erkayıran ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

MÜZİK VE SERGİYLE PROGRAM RENKLENDİ

Programda İl Müdürü Erdoğan Çakmak tarafından Kırıkkale'nin tarihi ve kültürel değerlerini anlatan bir sunum yapıldı. Sunumda Kırıkkale'nin geçmişi, önemli tarihi mekanları, yöresel yemekleri ve el sanatları gibi konularda bilgiler verildi. Ustalar topluluğunun müzik dinletisinin ardından sergi salonumuzda karma sergi açılışı gerçekleşti. Sergiye yerel sanatçıların eserleri ilgiyle beğenildi.

KIRIKKALE’YE KATKI SAĞLAYACAK

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan Çakmak ile Müdür yardımcısı Şebnem Kaygusuz'u makamında kabul etti. Vali Makas, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Turizm, ülkemiz ekonomisinin önemli bir lokomotifidir. Kırıkkale'de de turizm potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendirerek şehrimizi daha da çekici hale getirmek için çalışıyoruz. Turizm Haftası kapsamında düzenlenen bu etkinliklerin Kırıkkale'nin tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyorum."

turizm-ekonominin-lokomotifidir-1.jpg

VALİ MAKAS'A ÇİÇEK TAKDİMİ

İl Müdürü Erdoğan Çakmak, Turizm Haftası'na katkılarından dolayı Vali Makas'a çiçek takdim etti. Turizm Haftası kapsamında Kırıkkale'de düzenlenen diğer etkinlikler arasında tarihi mekanlarda rehberli turlar, yöresel yemeklerin sergilendiği gastronomi şenlikleri ve konserler yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.