Türk Metal 1963, 3. Lig’de

Türk Metal 1963, 3. Lig’de
 Haber Merkezi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçiren Türk Metal 1963, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı beyazlılar, yeni sezonda 3. Lig’e forma terletecek.

ALAÇAMSPOR VE OSMANCIK LİGDEN ÇEKİLDİ

2023-2024 futbol sezonunda önemli bir başarı elde eden Türk Metal 1963, resmi olarak sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etti. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligden çekilen Alaçamspor’un sahaya çıkmamasıyla kırmızı lacivertliler hükmen galip gelerek hanesine 3 puan yazdırdı. Sezonun en rahat puanını hanesine yazdıran Türk Metal 1963, oynadığı 23 maçta 56 puan topladı. En yakın takipçisi Kastamonuspor aldığı galibiyetle puanını 49'a yükseltirken, Samsun Belediyespor ise aldığı beraberlikle 49 puanda kaldı.

turk-metal-1963-3-ligde-1.jpg

İKİ MAÇI KAYBETSE DE ŞAMPİYON

Türk Metal 1963’ün son maçı ise ligden çekilen Osmancık Belediyespor ile olacak. Son lig maçından da direkt hanesine 3 puan ekleyecek olan Türk Metal 1963, bu hafta deplasmanda Suluova Sebat ile ardından Bartınspor ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmayı kaybetse dahi 59 puanla şampiyon olacak. En yakın takipçisi Kastamonuspor ve Samsun Belediyespor son üç lig maçlarından galibiyetle ayrılsa da bu alınan puanlar şampiyonluğa yetmiyor.

turk-metal-1963-3-ligde-2.jpg

YILLAR SONRA İKİ TAKIM AYNI LİGDE

2024-2025 futbol sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 3. Liginde Kırıkkale’yi iki takım temsil edecek. Gümüşhanespor maçında aldığı galibiyetle ligde kalmayı garantileyen Kırıkkalegücü ve Türk Metal 1963, yıllar sonra aynı ligde top koşturacak. Yeni sezonda Kırıkkale için mücadele edecek olan her iki takım farklı gruplarda bir üst lige çıkmak için mücadele verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.