Türk Metal 1963 doludizgin

Türk Metal 1963 doludizgin
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kırıkkale temsilcisi Türk Metal 1963, ligin 6'ncı haftasında da liderliğini korudu. Doludizgin şampiyonluğa adım adım ilerleyen Türk Metal 1963, topladığı 15 puanla liderlik koltuğuna sıkı sıkıya bağlandı.

15 PUANLA BİRİNCİ SIRADA

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele veren Türk MEtal 1963 her hafta rakiplerine adeta nefes aldırmıyor. Hem iç sahada hem dış sahada rakiplerine puan vermeyen Türk Metal 1963, Çarşambaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk yarı istediği pozisyonları değerlendiremeyen Türk Metal 1963, dakikalar 61'i gösterdiğinde rakip fileyi havalandırdı. Meşin yuvarlağı Çarşambaspor ağlarına gönderen Türk Metal, bu golle birlikte skoru da belirledi.

turk-metal.jpg

FUTBOLCULARIMA GÜVNİYORUM

Teknik direktör Süleyman Polat oyuncularına güvendiğini ve bu birinciliği sezon sonuna kadar korumayı planladıklarını dile getirdi. Türk Metal 1963’ü el birliğiyle bir üst lige taşıyacaklarını belirten Polat, “Bu takım şampiyonluğa gidiyor, Yeter ki Kırıkkale halkı bizi bu yolda yalnız bırakmasın. Ara transfer dönemine kadar eksiklerimizi görüp ona göre gerekli hamleleri yapacağımızdan taraftarımızın hiç şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı

turrk-metal-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum