Ulusoy: “Belediye ve halk arasındaki duvarı yıkacağız"

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, kendilerine yönelik yapılan algı balonlarını vatandaşın sandıkta patlatacağını söyledi. Ulusoy, “Seçim sürecinde kendi beceriksizliklerini örtmek isteyenler bize saldırıyor” dedi.

HACIÖMERSOLAKLISI’NDAN DESTEK

31 Mart seçimine sayılı günler kala MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, parti yönetimi, üyeleri ve MHP’ye gönül verenlerle birlikte sahada seçim çalışmasını sürdürüyor. 7’den 70’e herkesi kucaklayıcı bir yapıyla çalışmalarını sürdüren Ulusoy’a bir destekte Keskin’in Hacıömersolaklısı köylülerinden geldi. Hacıömersolaklısı köylüleri. Ulusoy’a açıktan destek vererek bu seçimde yanında olduklarını gösterdi.

harun-ulusoydan-sert-cikis-algi-balonlari-sandikta-patlayacak0.jpg

BAŞINIZI ÖNE EĞECEK HİÇBİR İŞİN İÇİNDE OLMAYACAĞIM

Kendine destek sağlayan herkese sonsuz teşekkür eden Ulusoy, “Zorlu bir maratonda katkı sağlamak istiyorsunuz. Ne yapabiliriz, kimlere ulaşırız, nasıl bu zaferi kazanırız diye fedakarca çalıştığınıza şahidim. Sizlerin bir ferdi olduğum için, ailenizin bir parçası olduğum için, beni bağrınıza bastığınız için Rabbime şükrediyorum. Başkalarının sokağa çıkamadığı bir dönemde, halktan kaçanların, halktan korkanların, bindirilmiş kıtalara konuşmayı marifet sayanlara inat bu salonu dolduran tüm gönül dostlarıma Allah’ın huzurunda söz veriyorum. Sizin başınızı öne eğecek hiçbir işin içinde olmayacağım” dedi.

harun-ulusoydan-sert-cikis-algi-balonlari-sandikta-patlayacak2.jpg

SİZLERİN AZMİ İLE HER ENGELİ AŞACAK GÜÇTEYİZ

Ulusoy, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sizi mahcup edecek, sizin bu sevginize halel getirecek hiçbir ortamda olmayacağım. Rabbimden niyaz ediyorum ki sizlerin bu sevginize, muhabbetinize bizleri layık kılsın. Zorlu ve çileli bir yola birlikte çıktık. Yaklaşık 40 gün sonra da aziz milletimizin huzuruna çıkacağız. Sizlerin coşkusu ve heyecanı 31 Mart zaferinin bir işareti olarak görüyorum. İnşallah 31 Mart gecesi büyük zaferimize ulaşacağız ve hep birlikte meydanda kutlayacağız. İşimiz ne kadar zor olursa olsun, önümüze hangi engeller çıkarsa çıksın, çekemeyenlerin fitneleri ne kadar sert olursa olsun biz biliyoruz ve inanıyoruz ki Rabbimin desteği ve sizlerin azmi ile her engeli aşacak güçteyiz.”

harun-ulusoydan-sert-cikis-algi-balonlari-sandikta-patlayacak4.jpg

HALKIMIZDA ZİHİN BULANIKLIĞI OLUŞTURUYORLAR

“Bu süre içerisinde birileri gelecek sadece ödedikleri maaşı adeta bir başa kakma nedeni sayacaklar. Kendi tabirleri ile gırtlağa kadar çamura batmayı sizlere layık görecekler oysa biz maaşları da vereceğiz hizmet de edeceğiz. Bizlerin hakkında asılsız, haksız ve hadsiz ithamlarda bulunacaklar. Kendi beceriksizliklerini örtmek, düştükleri garabeti gölgelemek için bize saldıracaklar. Halkımızda zihin bulanıklığı oluşturmak için ithamlarda bulunacaklar. Bu güne kadar tepeden baktıkları, kibirlerinden taviz vermedikleri, bir selamı dahi çok gördükleri milletimize göstermelik programlar düzenleyerek, Ellerinde ki kamu gücünü baskı aracı olarak kullanarak halkımızı kandıracaklarını zannedecekler.”

harun-ulusoydan-sert-cikis-algi-balonlari-sandikta-patlayacak8.jpg

CENAZE, DÜĞÜN ŞOVLARI HALKIMIZI KANDIRAMAZ!

“Ne yaparlarsa yapsınlar, bütün güçlerini ortaya koysunlar, ellerinden gelen her kötülüğü yaymaya çalışsınlar asla başaramayacaklar. Kırıkkale Belediyesine vatandaşa karşı örülen duvarı 31 Mart gecesi birlikte yıkacağız. Bizim azmimizi, heyecanımızı ve coşkumuzu engelleyemeyecekler. Başka birileri daha var. Onlar da algı balonlarını şişirerek göstermelik sevgilerle yapmacık hareketlerle halkımızı kandıracaklarını sanıyorlar. Geleceğe yönelik hiçbir öngörüleri bulunmadan siyaset simsarlarının da gazına gelerek cenaze düğün şovları ile halkımızı kandıramazsınız. Meclis’te bulundukları dönem de partisinin kimlerle DEMlendiğine aldırış etmeyen, buna bir itirazları da olmayan, halkın hiçbir sorununu Meclis’e taşıyamayan zihniyet bugün şehirde şov yaparak, algı yaparak seçimi kazanacağını sanıyor. Tek proje olarak cenaze çadırlarını kaldırmayı vaat edenlerin ne kadar öngörüsüz oldukları da ortaya çıkmıştır.”

KIRIKKALE HALKI ALGILARLA ŞOV YAPANLARI ÇOK İYİ BİLİR

“Yatırım yapmayı, proje hazırlamayı bilmeyenler Belediyeyi sadece bir binadan ibaret görenler, belediyeyi bir rant kurumu sanan ve halkı algı yaparak kandıracağını zannedenlere Kırıkkale halkı gereken cevabı verecektir. Kırıkkale halkı vakar sahibidir. Kırıkkale halkı algılarla şov yapanları çok iyi bilir. Kırıkkale halkı siyaseten kimlerin kimlerle DEMlendiğini çok iyi bilir. Şehitler diyarı ve yiğitler yurdu Kırıkkale’de rol yaparak seçim kazanamazsınız. Kazanamayacağınızı da seçim gecesi göreceksiniz. Bu topraklarda doğdum. Hepinizin yaşadığı kaderi yaşadım. Bu zaman kadar bulunduğum her görevi layıkıyla yapmaya çalıştım. Devletin malına Beytülmal gözüyle baktım. Vatandaşımızın yüreğinde yer bulmaya çalıştım. Herkesi iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmak istedim. Kimi zaman düğünlerinizde halay çektim kimi zaman da cenazeleriniz de birlikte olduk.”

YOKLUĞU DA PAYLAŞTIK, VARLIĞI DA PAYLAŞTIK

“Tepeden gelmedim. Bir gün dahi olsun köyümden, memleketimden Kırıkkale’mden kopmayı aklımdan dahi geçirmedim. Yani sizin yaşadığınız kaderi ben de yaşadım. Benim hayat hikayemin sizden hiçbir farkı yok. Yeri geldi acıyı yaşadık yeri geldi mutluluğu yaşadık. Yokluğu da paylaştık, varlığı da paylaştık. Seçim sonucu ne olursa olsun ben yine Sanayi Mahallesinde ki evimde yaşayacağım. Yine bu topraklarda sizlerle aynı kaderi paylaşacağım. Hayatımız bu güne kadar nasıl geldiyse bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Sırça köşklerde kalmayacağız. Göstermelik roller yapmayacağız. Size verdiğimiz her bir sözü yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağım. Aşkım, davam, derdim Kırıkkale” dedi. Konuşmaların ardından günün anısına fotoğraf çektirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.