Uyan: “Delice’ye yapılan hizmetler, AK Parti’nin eseridir”

Uyan: “Delice’ye yapılan hizmetler, AK Parti’nin eseridir”
 Haber Merkezi
“Bugüne kadar yapılmış hizmetler Ak partimizin hizmetleridir. Bu halk Ak partimizi Delicede Türkiye birincisi yaparak bu hizmetlerin gelmesini sağlamıştır” dedi.

BU HALK TÜRKİYE’DE BİRİNCİ YAPTI

Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yapılan hizmetleri eleştirenlere sert çıktı. Uyan, “İlçemizde hizmetlerimiz arttıkça milletimizin huzuru ve memnuniyeti açıkça ifade edildikçe bundan huzursuz olan ve Milletin iradesine saygı göstermeyenler 31 Mart’tan bu yana mağlubiyeti hazmedememişlerdir. Bugüne kadar yapılmış hizmetler Ak partimizin hizmetleridir. Bu halk Ak partimizi Delicede Türkiye birincisi yaparak bu hizmetlerin gelmesini sağlamıştır.”

delce-jpg2.jpg

NEDEN AK PARTİ’YE İHANET ETTİNİZ?

“AK Parti’den istifa ederek ilçe başkanı ve tüm teşkilatını da istifa ettirerek Ak partiye ve Cumhurbaşkanımıza ihanet edenler Yeniden Refah Partisi saflarından Ak parti hizmetlerine sahip çıkmak gibi hadsizliğin içerisindeler. Madem memleket sevdalısı idiniz neden Ak partiye ihanet ettiniz. Ak partimizin ilçemizde tekrar rekor kırmasından mı korktunuz, ilçemize yeni yatırımların gelmesine engel olmak için mi Yeniden Refah Partisi saflarına katıldınız.”

MİLLETİN AKLIYLA ALAY ETMEYİN!

“Hakkındaki iddiaların izahını yapamadığı için vatandaştan sandıkta tokat yiyenler lüks rezidanslarının balkonlarından fotoğraf paylaşıp, millet iradesine eşşek diye seslenerek kendilerini hala üstün bir sınıf veya kişi gibi görmekte ve milletlin aklıyla alay etmektedirler.

Halkımızın bu gibi hezeyanlara aldırış etmemelerini iradelerine saygı göstermeyenlere ve bunlara destek olanlara hizmetlerimizle en güzel cevabı vereceğimizi belirtmek isterim.

Şunu tekrar hatırlatmak isterim ki unutmayınız millet iradesinin üzerinde hiçbir kişi veya güç yoktur” paylaşımında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.